INFORMAŢII GENERALE

MODALITĂŢI DE LANSARE A COMENZILOR

Lansarea comenzilor se acceptă numai în scris prin aplicaţia IBS de comenzi online, fax sau e-mail.

Comanda prin fax sau e-mail va cuprinde obligatoriu:

– Datele de identificare al clientului:
  • Numele societăţii
  • Adresa şi nr. de telefon, fax
  • Persoana de contact, telefon
  • Adresa de facturare şi livrare

– Datele comezii
  • Tip frezare
  • Culoare / nuanţă (după denumirea din mostrarul  de culori)
  • Dimensiunea fronturilor (înălţime x lăţime) exprimate în mm.
  • Orientarea fibrei este stabilită de dimensiunea din prima coloană a comenzii (înălţimea)
  • Cantitatea comandată
  • Se va specifica la observaţii solicitarea de a se executa uşă decupata.

– Se va specifica opţiunea Dvs. Pentru modalitatea de livrare (transport propriu, curierat, etc.)

– Parametrii comenzii se vor verifica înainte de trimitere, după lansarea comenzii în producţie nefiind posibile modificări.
Pentru o prelucrare uşoară a comenzilor, vă rugăm utilizaţi aplicaţia IBS pentru comenzi online sau formularul de comandă, în cazul în care nu-l aveţi solicitaţi-l în format electronic.


TERMEN DE EXECUŢIE

Maxim 15 zile lucrătoare, din momentul incasării facturii proforme, excepţie făcând fronturile antichizate, fronturile vopsite si cele din lemn masiv unde termenul este de 30 de zile lucrătoare.
La finalizarea comenzilor clientul va fi anunţat în scris sau telefonic.
 

RECLAMAŢIA

Reclamţiile legate de calitate se primesc în scris în termen de 3 zile de la recepţia mărfii, numai în cazul defectelor de producţie, iar produsele defecte vor fi retrimise la producător pentru constatarea defectului. Produsul defect se schimbă în cel mai
scurt timp posibil. Defectele constatate ca fiind cauzate în urma unor lovituri în
timpul transportului sau manipulării de către client nu se consideră defecte de producţie şi se vor înlocui contra cost.


INDICAŢII DE UTILIZARE

Fronturile de mobilier din MDF înfoliate 3D sunt produse destinate producţiei de mobilier, executate din materii prime de ceea mai înaltă calitate importate din Germania, realizate exact dupa dimensiunea clientului, rezultând astfel produsul finit. Orice secţionare a produsului finit va distruge izolarea perfectă a uşii şi din cauza absorbţiei umezelii din aer aceasta riscă să se deterioreze. Produsele secţionate, tăiate nu beneficiază de garanţie.
            Pe tot parcursul pregătirii şi montării fronturilor acestea vor fi manipulate cu mare grijă pentru a evita lovirea sau zgârierea suprafeţelor.
            Se va evita zgârierea suprafeţelor cu obiecte ascuţite sau dure.
            Este interzisă montarea fronturilor aproape de surse de căldură (ex. cuptor), fără protejarea canturilor acestora cu placă de dirijare a căldurii, altfel folia PVC se poate dezlipi.
            Este recomandat folosirea cuptoarelor încorporate, care emană căldura în direcţie frontală şi nu lateral.
            De asemenea este recomandat evitarea expunerii fronturilor la şocuri termice .
            Curăţarea fronturilor se va face numai cu cârpă moale umedă, utilizând exclusiv produse de curăţire care nu zgârie suprafaţa acestora şi nu au conţinut de alcool sau acid.
            Fronturile cu folie lucioasă sunt acoperite cu un strat de folie protectoare, care se va îndepărta numai după montarea acestora şi finalizarea montajului mobilei la client.
- Este interzisă scrierea pe suprafaţa foliei cu cariocă / marker având conţinut de alcool, chiar şi înainte de îndepărtarea foliei protectoare, deoarece există riscul de a pătrunde prin folia protectoare şi a lăsa pătată suprafaţa frontului.
- După îndepărtarea foliei protectoare este interzisă ştergerea suprafeţelor timp de 15 zile, perioadă în care suprafaţa foliei în contact cu aerul va deveni rezistentă.
După 15 zile suprafaţa foliei lucioase poate fi ştearsă cu cârpă moale umedă, utilizând exclusiv produse de curăţire care nu zgârie suprafaţa acestora şi nu au conţinut de alcool sau acid.

Sugestii de folosire a uşilor din MDF înfoliate:
Dupa cum ştim folia de PVC purtător de diverse decoruri si culori este aplicat pe suportul de baza MDF, prin plastifiere la o temperatura de peste 100ºC.
Aceste uşi la acţiunea unei surse de căldură  mai mare de 60ºC au tendinţă să se exfolieze, dar asta nu înseamnă că calitatea acestora este slabă, dimpotrivă corespunde standardelor. Modul de a proiecta o astfel de mobilă necesită  o mai mare atenţie. Pentru a evita aceste neplăceri vă propunem căteva sugestii de folosinţă:
  1. Designerul să ofere (propună) clientului un cuptor care emană căldură in faţă şi nu lateral pe canturile uşilor MDF.
  2. În cazul în care clientul alege un cuptor mai ieftin şi căldura se propagă pe canturile uşilor, să se monteze o şină de protecţie de deviere a căldurii

  1. Pentru protejarea uşilor la corpurile superioare se recomandă folosirea hotelor de 900 mm lăţime şi plitele vitroceramice sau pe inducţie.
  2. În cazul în care se alege o hota de 600 mm se recomandă una telescopică, încăt şi în poziţia de închis să fie protejat cantul uşilor.
  3. În cazul hotelor încastrate în corpul superior se recomandă folosirea deasupra plitei a uşilor din profil de aluminiu şi nu a celor înfoliate MDF.
  4. În situaţia în care clientul nu vrea să renunţe la folosirea uşilor MDF înfoliate deasupra plitei se proiectează parte inferioara a corpului cu 20 mm mai adâncă să acopere grosimea uşii, sau toată carcasa se poate dubla la 36 mm şi uşile sa fie încastrate.

RESTRICŢII TEHNICE

– Înălţime maximă 2500 mm, lăţime 1200 mm, dar fronturile a căror înălţime depăsesc 2000 mm ,lăţimea va fi de max. 900 mm.
– Dimensiunea minimă pentru prelucrare 270 mm x 60 mm.
– Uşile decupate nu au falţ pentru geam.
– Lezenele ornamentale pot fi comandate numai la dimensiunile indicate în tabel.
– La solicitarea orientării fibrei pe orizontală, înălţimea maximă este de 1200 mm.
– Pentru lăţime peste 1200 mm fibra va fi orizontală.
– La modelele A34/R3, A35/R3 si A134/R3, frezarea de măner se va executa pe lătime!
– Formele speciale pot fi executate pe baza unui desen tehnic, cu precizarea tuturor cotelor, iar termenul de execuţie şi preţul se stabilesc după analiza complexităţii lor.

ŞTIRI, NOUTĂŢI
28.11.2017 - Folia AQUA BLUE indisponibil temporar
Stimați clienți!   Vă înștiințăm...
DETAII
22.11.2017 - Decalare folie platinum
Stimați clienți!    Vă...
DETAII
GALERIE
Galerie
Galerie
Galerie
Galerie
Galerie
Galerie
NEWSLETTER
Cod de validare
 
Pinterest Youtube Facebook
webdesign by sigmanet® 2013 - all rights reserved