DESPRE NOI

Alături de structură și finisaje, mobilierul și accesoriile sunt elemente care definesc un anumit spațiu de locuit și în același timp contribuie la crearea unui ansamblu echilibrat și unitar al condițiilor de trai, necesare omului civilizat și modern. 

Mobila definește caracterul interiorului unei case din suburbii, al unui apartament confortabil, a unei vile de pe malul mării, a cabanei preferate de la munte, a unei pensiuni care poate ajunge astfel preferatul turiștilor sau al unui hotel, care va ridica ștacheta standardului de confortabilitate al turismului din regiune, mobila poate fi plusul de care are nevoie pentru a deveni un magnet pentru călătorii care vizitează zona și vor dori să beneficieze de serviciile unei anumite instituții, fiind, în același timp, și elementul care va propulsa o afacere cu măcar un nivel deasupra concurenței.
 
Lăsând o impresie de neuitat tuturor celor care trec pragul unui spațiu de locuit, fiind și o reflexie a gusturilor proprietarului, elementele unui mobilier trebuie alese cu cea mai mare grijă, în ceea ce privește calitate, designul, rezistența în timp. Ușile de mobilier, determinând în mod definitoriu designul și rafinamentul întregului ansamblu, situează acest element de mobilier pe primul loc al listei de priorități în realizarea unui proiect de amenajare al unui spațiu de locuit.

Însumarea materiilor prime folosite, a tehnologiei la zi din domeniu, a informațiilor de ultimă oră din industria și piața mobilei în ceea ce privește soluțiile tehnologice aplicabile și trendurile actuale de design și ergonomie, implementarea celor mai înalte standarde privind protecția mediului și condițiile de producție și, un element care valorează ca toate celelalte la un loc, alegerea unui producător sau a unei mărci care a dovedit deja în timp că e capabil să îmbine toate aceste elemente, este garanția unui produs, uși de mobilier de calitate realizate la cele mai înalte standarde. 

Noi, SC NETT FRONT SRL, fiind un astfel de producător, care a definit standardele de calitate din industrie în ceea ce privește produsul finit, logistica, serviciile de garanție și post garanție, produce uși de mobilier pentru cei care apreciază calitatea și bunul gust în sute de decoruri și finisaje care vin în întâmpinarea satisfacerii cerințelor oricărei categorii de clienți; producători de mobilă, specialiști în amenajări interioare sau utilizatori finali. Produsele noastre sunt utilizabile în crearea mobilei pentru birouri, dormitoare, camere de hotel, livinguri, spații de depozitat sau bucătării.
 
Gama produselor SC NETT FRONT SRL include:
– MDF înfoliat 3D în nuanțe imitații de lemn, culori uni și fantezie, lucioase (high gloss), antichizate; 
– Uși din MDF vopsit ultramat și lucios; 
– Uși din lemn masiv din 3 specii: stejar, arin și fag. 
 
Diversificând în  continuu oferta de produse, la SC NETT FRONT SRL găsiți toată gama de fronturi de la cel rustic și clasic până la cel modern, modelele noastre exclusive și nuanțele variate vă vor ajuta la crearea mobilei dorite.

Toate produsele realizate de Nett Front, sunt fabricate la cele mai  înalte standarde de calitate, datorită materiilor prime provenite de la furnizorii vest europeni, în special de pe piața Germaniei, cu o tradiție îndelungată în fabricarea acestora precum și al unui control permanent al calității pe tot fluxul tehnologic, de la intrarea materiei prime în producție și până la ambalarea produsului finit. 
 
Vă mulțumim că alegeți produsele noastre!
Echipa NETT FRONT 


ŞTIRI, NOUTĂŢI
28.11.2017 - Folia AQUA BLUE indisponibil temporar
Stimați clienți!   Vă înștiințăm...
DETAII
22.11.2017 - Decalare folie platinum
Stimați clienți!    Vă...
DETAII
GALERIE
Galerie
Galerie
Galerie
Galerie
Galerie
Galerie
NEWSLETTER
Cod de validare
 
Pinterest Youtube Facebook
webdesign by sigmanet® 2013 - all rights reserved