DE CE NOI

    O casă nu se remarcă doar prin structură sau prin finisajele sale. Mobilierul, accesoriile sunt elemente care definesc un anumit spaţiu şi în acelaşi timp contribuie la crearea atmosferei pe care v-o doriţi.
     Fie că locuiţi într-un apartament comfortabil sau intr-o casă din suburbii, o vilă la malul mării sau o cabană în munţi, mobila este obiectul care crează o impresie de neuitat celor care vă trec pragul. Ea “spune” musafirilor dacă sunteţi o persoană formală, elegantă, relaxată sau amuzantă, mobila dă tonul casei şi trebuie să fie o reflecţie a gusturilor proprietarului. Indiferent de scopul pe care îl serveşte , trebuie să vă placă materialele, culorile şi accesoriile folosite în decorarea acestuia. Din acest motiv trebuie creat o mobilă primitoare, confortabilă, plăcută şi amenajată conform personalităţii dumneavoastră. După cum se ştie uşile mobilierului definesc cel mai bine designul şi rafinamentul întregului ansamblu. De aceea Nett Front crează pentru dumneavoastră uşi pentru mobilier în sute de decoruri şi finisaje de o calitate superioara, printre care:
    - MDF înfoliat 3D in nuanţe imitaţii de lemn, culori uni si fantezie, high gloss, antichizate;
    - Uşi din MDF vopsit ultramat si lucios;
    - Uşi din lemn masiv din 3 specii: stejar, arin si fag.
    Urmarind noiile tendinţe ale pieţei şi venind în întampinarea nevoilor clienţilor, diversificăm continuu gama de produse şi dezvoltam modele noi pe diferite grosimi. Indiferent de stilul dumneavoastra la noi găsiţi toată gama de fronturi de la cel rustic şi clasic până la cel modern. Modelele exclusive, nuanţele variate, calitatea fronturilor vă vor ajuta la crearea mobilei dorite. Toate produsele realizate de Nett Front, sunt fabricate la înalte standarde de calitate, datorită materiilor prime provenite de la furnizorii vest europeni, în special de pe piaţa Germaniei, cu o tradiţie îndelungată în fabricarea acestora. Calitatea se datorează şi unui permanent control al calităţii pe tot fluxul tehnologic, de la intrarea materiei prime în producţie şi până la ambalarea produsului finit.
ECHIPA NETT FRONT
Vă mulţumeşte că
alegeţi produsele noastre.


ŞTIRI, NOUTĂŢI
28.11.2017 - Folia AQUA BLUE indisponibil temporar
Stimați clienți!   Vă înștiințăm...
DETAII
22.11.2017 - Decalare folie platinum
Stimați clienți!    Vă...
DETAII
GALERIE
Galerie
Galerie
Galerie
Galerie
Galerie
Galerie
NEWSLETTER
Cod de validare
 
Pinterest Youtube Facebook
webdesign by sigmanet® 2013 - all rights reserved